Política de galetes

Política de galetes

Complint amb el que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals de la web:

Web:http://susannacane.com/
Titular:SUSANNA CANÉ S.L. (en endavant SUSANNA CANÉ)
Domicili:C/ Vermell nº 61, entresol A, 17252, Sant Antoni de Calonge.
C.I.F:B17433475
Telèfon:+34 722 873 961
Correu electrònic:sc@susannacane.com

SUSANNA CANÉ pot recopilar informació sobre els hàbits de recerca dels usuaris del lloc web per mitjà de galetes o arxius de registre. No s’utilitzaran les galetes per recollir informació de caràcter personal. Només s’instal·laran si l’Usuari roman i continua navegant a la nostra pàgina web, entenent que presta el seu consentiment pel seu ús i instal·lació. A continuació proporcionem informació detallada sobre: ​​què són les “galetes”, quina tipologia utilitza aquest lloc web, com poden desactivar-les en el navegador i com bloquejar específicament la instal·lació de Galetes de tercers.

  1. Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text generats per les pàgines web que l’usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d’utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per analitzar la forma d’interactuar amb el lloc.

Les galetes són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l’usuari hagués introduït en el navegador o la que s’inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per accedir a l’equip de l’Usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les galetes no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

  1. Tipus de galetes.

A continuació, proporcionem més informació perquè s’entenguin millor els diferents tipus de galetes que poden ser utilitzats:

Segons titularitatDESCRIPCIÓ
Galetes PròpiesSón les que es generen per la pròpia pàgina web que estem visitant. Poden ser molt variades i generalment s’utilitzen per a millorar l’experiència de l’usuari en entrar en una pàgina.
Galetes de tercersSón les generades per serveis o proveïdors externs a la web. Poden ser molt variades i recopilen dades estadístiques, d’ús, recopila gustos dels usuaris, etc.
Segons la seva finalitatDESCRIPCIÓ
Galetes tècniquesLes galetes tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d’un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix. Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d’opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.
Galetes de personalitzacióAquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
Galetes analítiquesLes galetes analítiques són les utilitzades pels nostres portals Web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix per tal de millorar l’oferta de productes i serveis. Per exemple, mitjançant una galeta analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.
Galetes publicitàries / de publicitatLes galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d’accés, el contingut editat, etc. Les galetes de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l’observació d’hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l’usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.
Segons terminiDESCRIPCIÓ
Galetes de sessióLes galetes de sessió són aquelles que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren al final.
Galetes persistentsAquestes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.
  1. Relació i descripció de ‘galetes’.

La taula que publiquem a continuació recull de forma esquematitzada les galetes, descrites i utilitzades en la nostra pàgina web :

DominiNomDuracióPropòsitFunció
http://susannacane.comCONSENT20 anysAquesta galeta prové de Google Analytics, sent una galeta de Google Maps, que s’utilitza per el funcionament del mapa de Google de la pàgina web de contacte.
Técnica

_galiSessióÉs una galeta analítica de Google Analytics, que s’utilitza per tenir coneixement quins links de la pàgina web han estat visitats.Analítica

_gid24 horesÉs una galeta pròpia de Google Analytics. Aquesta galeta s’utilitza per emmagatzemar informació sobre l’ús que fan els visitants en la pàgina web i ajudar a crea un informa analític sobre el funcionament de la pagina web. Les dades recollides s’inclouran el nombre de visitants, de la font que procedeixen i les pagines web visitades de forma anònima.Analítica

_gatSessióÉs una galeta pròpia de Google Analytics. Serveix per mesurar i analitzar els usuaris que interactuen amb la nostra pàgina.Analítica

_ga2 anysÉs una galeta pròpia de Google Analytics, utilitza un identificador anònim per a distingir els usuaris anònims. Aquesta galeta realitza anàlisis sobre les interseccions dels usuaris, amb la finalitat d’optimitzar els serveis que ofereixen..Analítica
https://www.google.comANID2 mesosAquesta galeta té una finalitat publicitària. Conté un valor generat aleatòriament que permet distingir els navegadors dels dispositius. Aquesta informació s’utilitza per mesurar el rendiment dels anuncis i proporcionar recomanacions relatives a certs productes d’acord a les dades estadístiques.Publicitària

CONSENTPermanentAquesta galeta prové de Google Analytics, sent una galeta de Google Maps, que s’utilitza per el funcionament del mapa de Google de la pàgina web de contacte.
Técnica

OTZ5 diesAquesta galeta permet optimitzar i personalitzar els anuncis que apareixen al navegador. Serveix per analitzar les pautes de tràfic de la pàgina web i la duració de la sessió del navegador. Aquesta galeta està relacionada amb el sistema de publicitat personalitzada de Google Adwords.Publicitària

DVSessióAquesta galeta l’utilitza Google per a proveir serveis i extreure informació anònima sobre la navegació.Técnica

1P_JARSessióAquesta galeta transmet dades a Google, amb la finalitat de realitzar la publicitat més atractiva.Técnica

_ga2 anysÉs una galeta analítica de Google Analytics, que s’utilitza per distingir als usuaris.Analítica

NID6 mesosAquesta galeta conté ID únic que Google utilitza per recordar les preferències del usuari i altra informació, com el idioma, el nombre de resultat de cerca que voleu que es mostri a la pàgina i si voleu que el filtre de Cerca Segura de Google estigui activat o desactivat.Publicitària
  1. Galetes pròpies i de tercers:

Més informació de les Galetes de Google:

– (Google maps): També utilitzem galetes de Google Maps s’utilitzen per a visualitzar ubicacions geogràfiques. Aquestes galetes són gestionades enterament per Google. (exemple: PREF, CONSENT, SSID, NID…).

– Altres galetes de Google: Així mateix, utilitzem galetes de caràcter tècnic per a recordar l’acceptació per part de l’usuari de la instal·lació de galetes, a més de galetes amb diferents funcionalitats, de publicitat, de seguretat o de preferències. (Exemples d’aquestes galetes de google: 1P_JAR, SID, SEARCH_*SAMESITE, SAPISID, APISID, HSID, UULE, DV…).Es poden trobar en els següents links de la política de google:

https://policies.google.com/technologies/types?hl=es
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/galeta-usage?hl=es
  1. El consentiment.

L’usuari haurà d’acceptar de manera explícita i activa l’ús de les galetes abans anunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes.

  1. Retirada del Consentiment.

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de galetes, per això haurà d’eliminar les galetes emmagatzemades al seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.

  1. Els drets de l’interessat.

La majoria de les galetes recopilen informació anònima, que no permet obtenir la identitat de l’usuari, si bé alguns dels codis que s’inclouen serveixen per a singularitzar o individualitzar al navegador del seu dispositiu utilitzat, podent ser aplicable la normativa en matèria de protecció de dades personals. Per això, l’informem que la informació que s’obté per mitjà de les galetes, serà tractada amb les finalitats indicades en la present Política de Galetes. Així mateix, està informació també serà tractada per aquelles empreses que proveeixen galetes amb les finalitats indicades en les seves respectives polítiques de privacitat.

No obstant això, tenint en compte que aquests codis no permeten la identificació de l’Usuari, no seran aplicables els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat reconeguts en la normativa de protecció de dades, tret que l’Usuari sigui capaç d’aportar informació addicional que permeti vincular la seva identitat amb els codis de les seves galetes.

En cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades, l’usuari podrà interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o davant el nostre Delegat de Protecció de Dades/ en el cas de Catalunya, com a interessat s’haurà de realitzat davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ( https://apdcat.gencat.cat/ca/inici ), el responsable de protecció de dades en el següent correu electrònic sc@susannacane.com .

D’altra banda, l’informem que alguns dels nostres proveïdors, socis i col·laboradors poden estar situats als Estats Units o altres països la legislació dels quals no ofereix un nivell de protecció de dades equivalent a l’europeu. En consentir l’ús de galetes i la compartició de dades, consent la transferència de les seves dades personals.

  1. La gestió de galetes: Garanties complementàries.

Tots els navegadors d’Internet permeten limitar el comportament d’una galeta o desactivar-les dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador, podent-se trobar instruccions en el menú d’ajuda de cada navegador.

Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les galetes s’esborren sempre després de la visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privat, pot tenir diferents noms. A continuació es pot trobar una llista dels navegadors més comuns amb un enllaç a la configuració de galetes i els diferents noms d’aquest “mode privat”:

Per obtenir més informació sobre l’eliminació, des habilitació o bloqueig de les galetes també pot: http://www.aboutgaletes.org/Default.aspx?page=2

  1. L’ actualització de la política de galetes.

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política de Galetes, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que en fem de les galetes.

Última revisió: novembre del 2021.